Lamellen

Stijlvol, tijdloos en praktisch

Lamellen zijn in kunststof, aluminium en de stoffen variant verkrijgbaar. Kunststof is kleurvast, brandvertragend, waterbestendig en gemakkelijk te reinigen. Daardoor is deze variant uitermate geschikt voor toepassing in keukens en badkamers. Met kleur kunt u uw persoonlijke stijl tot uiting laten komen. Ga voor uitdagend, neutraal, trendy of klassiek: de kleurencollectie van Verano® heeft het allemaal.
Verticale lamellen zijn ideaal voor het reguleren van licht en zorgen voor privacy. Maar wist u ook dat kunststof lamellen uw huis kunnen verdedigen tegen schadelijke huisbacteriën? Verano® heeft een unieke lijn verticale kunststof lamellen met een antibacteriële bescherming. De werking is ongekend: de bacteriële besmettingsgraad daalt met 99,9%.

Lamellen _op_maat_uit_zwolle

Aluminium lamellen
Stijlvol, tijdloos en praktisch
Aluminium lamellen geven een woonkamer, slaapkamer of kantoor een strakke en eigentijdse uitstraling. Bovendien zijn ze gemakkelijk te reinigen, waterbestendig en brandvertragend. De collectie van Verano® bevat aluminium lamellen met mooie metallics, praktische perforaties en stijlvolle structuren. Verschillende creatieve dessins zetten een onderscheidende en eigenwijze sfeer neer.
Kies voor een handmatige of elektrische bediening. Een elektrische bediening, met afstandsbediening of schakelaar, geeft u jarenlang onbezorgd gebruikerscomfort. Met een handmatige bediening openen, sluiten en roteren de lamellen geruisloos en soepel.

Stoffen lamellen
Stijlvol, tijdloos en praktisch
Ramen stralen onmiddellijk warmte uit wanneer ze met stoffen lamellen bekleedt zijn. Stof heeft een prachtige lichtfiltering en beweegt lichtvoetig met de lucht mee. Hierdoor hebben stoffen lamellen een minder zwaar effect dan lamellen van kunststof of aluminium. Bovendien biedt stof vele mogelijkheden voor texturen en transparanties.
Een stoffen lamel met de juiste kleur en structuur maakt een huis uniek en persoonlijk. Er is volop keus! Van grove natuurlijke texturen tot egale uni-kleuren, van een linnenlook tot stoer metallic.