PVC vloeren

Cachet Vloeren

Of u nu geïnteresseerd bent in dryback- of click-systemen, we hebben alle informatie die u nodig hebt om de juiste keuze te maken voor uw vloerproject.

PVC-vloeren zijn populaire keuzes vanwege hun duurzaamheid, veelzijdigheid en esthetische aantrekkingskracht. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, patronen en kleuren, waardoor je eindeloze mogelijkheden hebt om een vloer te creëren die perfect bij jouw smaak en interieur past.

vloer van pvc materiaal

Dryback en click zijn twee verschillende installatiesystemen voor PVC-vloeren. Dryback, ook wel bekend als verlijmde PVC-vloeren, worden rechtstreeks op een geschikte ondervloer gelijmd. Dit zorgt voor een solide en stabiele vloer die perfect is voor intensief gebruik, zoals in commerciële ruimtes.

Click PVC-vloeren daarentegen hebben een handig kliksysteem, vergelijkbaar met laminaatvloeren. Hierdoor kunnen ze worden geïnstalleerd zonder lijm. Het klikmechanisme zorgt voor een stevige verbinding tussen de planken.

We bieden ook een breed scala aan PVC-vloeren, in zowel dryback als click-opties, zodat u de perfecte vloer kunt vinden die aan uw behoeften voldoet.

Het bekleden van trappen met pvc stroken behoort ook tot de mogelijkheden.

Ons team staat altijd klaar om u te helpen en eventuele vragen te beantwoorden.